Onze service

Wat is de meerwaarde van Bureau Horeca?

Op het gebied van horeca-advies zijn nieuwe vormen van dienstverlening steeds meer gewenst. Strategisch advies wordt belangrijker. Advisering op financieel vlak is essentieel. Daarnaast vraagt de klant om toegevoegde waarde. Wij kijken verder dan de jaarrekening. Wij maken uw zaak toekomstbestendig. Wij stellen onszelf op als strategisch partner.

Wat ontvangt u bij een samenwerking met Bureau Horeca?

[row padding=”none” size=””]
[column col=”col-sm-6 col-md-6 col-lg-6″]

[icon-list]
[item icon=”fa-check”]Wij spreken maandelijks de cijfers en laten zien wat die betekenen voor u als ondernemer.

[/item]
[item icon=”fa-check”]Met cijfers houden wij grip op uw begroting. De begroting stellen wij gezamenlijk aan het begin van het jaar op. De begroting is leidend.

[/item]
[item icon=”fa-check”]Naast advisering op financieel vlak, geven wij ook strategisch advies. Wij zorgen daarmee voor toegevoegde waarde vanuit de administratieve dienstverlening.

[/item]
[item icon=”fa-check”]Wij geven ook advies bij andere vraagstukken. Bijvoorbeeld bij het vaststellen van prijzen. Moet u uw vastgestelde prijzen blijven hanteren? Of kunt u beter lef tonen en de prijzen van hardlopers in uw assortiment verhogen om betere marges te behalen? Wij berekenen voor u het antwoord.

[/item]

[/icon-list]

[/column]

[column col=”col-sm-6 col-md-6 col-lg-6″]

[icon-list]

[item icon=”fa-check”]Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen van de markt en informeren u persoonlijk wat dit betekent voor uw bedrijf.

[/item]

[item icon=”fa-check”]Naast de maandelijkse bespreking van de cijfers, hebben we regelmatig overleg met u. Wij richten ons op het creëren van gezonde brutomarges en houden de kosten scherp in de gaten.

[/item]

[item icon=”fa-check”]Dankzij onze contacten in de branche zorgen wij voor scherpe inkoopafspraken met leveranciers.

[/item]

[/icon-list]
[/column]
[/row]

Het eerste rondje is van ons! Wij starten namelijk altijd met een gratis intakegesprek. We willen graag met u kennismaken en uw wensen horen. Daarna bekijken we gezamenlijk hoe we het gaan aanpakken om tot het juiste resultaat te komen. En u kunt ondertussen gewoon doorgaan met ondernemen.

 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact op of neem een kijk wat er bij ons op de menukaart staat.

Neem contact op!