Even voorstellen

Graag stellen wij ons aan u voor

 

Jan Timmermans, horeca-adviseur
Jan is naar eigen zeggen ‘ opgegroeid op het randje onder de bar’. Als zoon van ouders met een horecabedrijf raakt Jan van jongs af aan bekend met de horeca. In 1995 neemt hij het café met feestzaal en cafetaria van zijn ouders over. Vanaf dat moment weet hij zeker dat het horecavak hem geweldig ligt.

 

Na het café runt Jan samen met zijn vrouw een brasserie. Als beide zaken na een succesvolle periode verkocht worden, vindt Jan het een uitdaging om adviserend bezig te zijn in de horeca. Zijn eigen adviesbureau is dan een feit.

 

Jan kent dus het klappen van de zweep van zowel de horecavloer als het horeca-adviesvak. Hij heeft goede contacten met leveranciers. Via zijn tussenpersonen spreekt hij veel ondernemers. Ook heeft Jan contact met een aantal horecamakelaars. Samen bespreken ze de mogelijke aankoop van een pand en doorlopen ze de stappen die nodig zijn om een nieuwe onderneming in dat pand te laten starten. Kortom, een groot netwerk dat altijd goed van pas komt.

 

Jan is cijfermatig  ingesteld. Hij werkt het liefst vanuit een prognose en zorgt vanuit de cijfers voor grip op de onderneming. Daarbij verliest hij nooit de ondernemer uit het oog.

Roel Netten, horeca-adviseur

Voordat Roel zelfstandig ondernemer is geworden, heeft hij zo’n beetje alle (bij)banen gehad die je in de horeca maar kunt hebben. Als kleine jongen was hij afwasser in het café van – nu compagnon – Jan. Heel wat jaren later fulltime vestigingsmanager bij Laco. Daartussenin is hij barman, teamleider facilitair en recreatieleider geweest. Na zijn afstuderen aan de heao werkt Roel als adviseur hypotheken en vermogensbeheer bij Rabobank Breda. Hij start daar via een traineeship. Vervolgens mag hij zijn kwaliteiten inzetten op de afdeling Communicatie, Marketing en Coöperatie als actiecoördinator.

 

Roel heeft altijd affiniteit gehad met de horeca. Niet alleen staat hij jarenlang zelf op de horecawerkvloer. Hij is ook verantwoordelijk voor de horeca op Elastiek (Muziek), een van de grootste gratis muziek- en theaterfestivals van Nederland.

 

Verder staan grote nieuwjaarsfeesten en verschillende evenementen tijdens EK’s en WK’s op zijn naam. En misschien is zijn grappigste wapenfeit wel dat hij in 2014 Prins Carnaval is in het Pezerikkengat.

 

Roel is altijd op zoek naar mogelijkheden om iets te organiseren, om iets te bereiken. Dat doet hij ook met ondernemers. Hoe staat iemand ervoor? Waar valt er wat te verdienen? Of juist te besparen! Roel heeft een brede kennis en zet die graag voor u in!

 

Foto pagina even voorstellen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact op of neem een kijk wat er bij ons op de menukaart staat.

Neem contact op!