Even voorstellen

Graag stel ik mij aan u voor

 

[row padding=”bottom” size=”20″]

[column col=”col-sm-6 col-md-6 col-lg-6″]

Roel Netten, horeca-adviseur

Voordat Roel zelfstandig ondernemer is geworden, heeft hij zo’n beetje alle (bij)banen gehad die je in de horeca maar kunt hebben. Als kleine jongen was hij afwasser in het café van – nu compagnon – Jan. Heel wat jaren later fulltime vestigingsmanager bij Laco. Daartussenin is hij barman, teamleider facilitair en recreatieleider geweest. Na zijn afstuderen aan de heao werkt Roel als adviseur hypotheken en vermogensbeheer bij Rabobank Breda. Hij start daar via een traineeship. Vervolgens mag hij zijn kwaliteiten inzetten op de afdeling Communicatie, Marketing en Coöperatie als actiecoördinator.

 

Roel heeft altijd affiniteit gehad met de horeca. Niet alleen staat hij jarenlang zelf op de horecawerkvloer. Hij is ook verantwoordelijk voor de horeca op Elastiek (Muziek), een van de grootste gratis muziek- en theaterfestivals van Nederland.

 

Verder staan grote nieuwjaarsfeesten en verschillende evenementen tijdens EK’s en WK’s op zijn naam. En misschien is zijn grappigste wapenfeit wel dat hij in 2014 Prins Carnaval is in het Pezerikkengat.

 

Roel is altijd op zoek naar mogelijkheden om iets te organiseren, om iets te bereiken. Dat doet hij ook met ondernemers. Hoe staat iemand ervoor? Waar valt er wat te verdienen? Of juist te besparen! Roel heeft een brede kennis en zet die graag voor u in!

[/column]

[/row]

 

Foto pagina even voorstellen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact op of neem een kijk wat er bij ons op de menukaart staat.

Neem contact op!